O nás

Malý podnik, ktorý sa stal celosvetovým
 
Firma bola založená v roku 2008 mladým športovcom a plavcom Vojtěchom Krapítkom v Prahe, Českej republike. Pôvodný názov “Sportex” bol určený pre český trh a názov “Sporteon” pre zahraničné trhy. Jeho počiatočný nápad bol inspirovať ľudí k plávaniu a športu všeobecne, k dodržovaniu celkovo zdravého životného štýlu a poukazovať na všetky výhody plávania. Táto myšlienka zostala hlavným cieľom spoločnosti dodnes, pretože sa snažíme našich zákazníkov v prvom rade vzdelávať.
 
 
Tím Swimaholic sa skladá z niekoľkých športových nadšencov, ktorí zdieľajú svoje znalosti o športe a poskytujú ľuďom všetku plaveckú výbavu, ktorú potrebujú do začiatku. Ako plynuli roky, z malého českého tímu sa stal väčší medzinárodný tím zameraný hlavne na plávanie. Prezentuje plávanie ako zaujímavý šport, ktorému sa môže venovať každý, zdieľa odborné znalosti, tipy a rady, ako začať s plávaním a mať zdravé telo, snaží sa naučiť správnu techniku plávania a takisto poskytnúť všetkým plavcom správnu plaveckú výbavu, ktorú potrebujú na tréning a súťaže.
 
 
 
Začiatok roku 2020 nebol len časom Covidu, ale takisto časom nášho premenovania sa na Swimaholic, ktorý viac vypovedá o našom zameraní a nedávnom vývoji. 
 
 
Swimaholic je nielen on-line predajcom. Máme tri kamenné predajne v Českej republike (Praha, Brno a Plzeň). Predávame produkty všetkých svetových plaveckých značiek, ale náš vývojový tím pripravuje i naše produkty pod značkou "Swimaholic", aby uspokojili potreby všetkých plavcov.
 

 
Náš kreatívny tím vždy naslúcha potrebám zákazníkov a postupne ich plní. To súvisí takisto s tým, že sa snažíme, ak je to možné, byť ekologickou spoločnosťou, preto nájdete v našej ponuke aj produkty zo série ECO z recyklovaného PVC odpadu z mora a zásielky posielame v obaloch, ktoré sa používajú opakovane. 
 
 
A pamätajte, LIFE IS COOL IN THE POOL

Všetky kategórie